Muzikale fiets en wandelnamiddag


Het Terkooster Kinderkoor organiseert een gezellige, ontspannende namiddag voor jou en je familie. Op 5 verschillende locaties in Terkoest kan je genieten van een miniconcert in een gezellige en vriendelijke sfeer. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een plekje uit waar je om 13u30 naar mooie muziek gaat luisteren. Geniet zeker nog even na en laat je verwennen met een hapje en/of een drankje. Spring daarna op je fiets of neem de auto om op een nieuw plekje om 14u15 van een volgend concertje te genieten. We hopen heel erg dat jullie op het eind van de namiddag op 5 leuke, muzikale en amicale momenten kunnen terugblikken. Veel plezier!

20120511-184125.jpg

Volg ons!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *