Sint-Jozefskerk Wiemesmeer


ZONDAG 27 december 2015 van 10:30 tot 12:00

Kunstzinnige eucharistieviering met gastoptreden door het muzikaal kwartet ‘noiQuattro’, met Vanbeckevoort Gert: piano, Vandormael Marleen: fluit, Vanbeckevoort Lukas: viool, Vanbeckevoort Julie: cello.

Woordkunstenaar Michel Kempeneers gaf een extra dimensie aan de viering die in het teken stond van de ‘heilige familie’. Met zijn homilie kregen begrippen als familie, opvoeding geven aan kinderen, … een verfrissende eigentijdse invalshoek. Een prachtig voorbeeld van hoe oude teksten een blijvend verschil kunnen maken in hedendaagse situaties, mits de lezer een inspanning levert om de inhoud van diezelfde teksten te doorgronden. Een uitdaging die meer dan de moeite waard is!

Na afloop was er een drankje voorzien bij een gezellige babbel.

Dank aan E.H. Pastoor en het liturgisch koor!

Volg ons!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *