Lukas wint Cobra’s Classic Battle


Clara Cleymans heeft gesproken: de 13-jarige violist Lukas Vanbeckevoort wint Cobra’s Classic Battle 2015.

Zaterdagavond 8 mei 2015 werd de vierde editie van Cobra’s Classic Battle afgesloten. Uit de tien kandidaten met de meeste stemmen mocht Clara Cleymans, ambassadrice en enig jurylid van Cobra’s Classic Battle, de winnaar kiezen. Uiteindelijk viel de keuze van Clara op Lukas Vanbeckevoort als winnaar van Cobra’s Classic Battle. “Je ziet en hoort dat Lukas technisch heel goed is. Hij is ook erg muzikaal. Ik speel zelf viool en weet dus hoe moeilijk het is om een mooie klank te maken én de hele tijd de juiste toon te houden. Dat deed Lukas zeer goed. Bovendien merk je dat hij heel veel met zijn muziek bezig is, want het is niet eenvoudig om zo’n lang stuk helemaal uit het hoofd te spelen.” 

“Onwaarschijnlijk straf” noemde Clara de prestatie van Lukas op Radio1 in ‘De wereld vandaag’Lees verder op Cobra.be

Volg ons!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *